Woningtaxaties (NWWI / TaxateursUnie / Ivalidatie)

VBO makelaar Bremmer Makelaars mag zich met recht een specialist noemen op het gebied van taxeren. Om zich specialist te mogen blijven noemen, voldoen onze taxateurs aan de hoogste eisen op het gebeid van taxatie.

Deskundige taxateurs
De taxateurs van Bremmer Makelaars staan allen ingeschreven in het NRVT-register. Dit hoog aangeschreven register is inmiddels ook geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie. Dit is de hoogst mogelijke erkenning die een register kan behalen. De inschrijving in het SCVM-register betekent voor u dat u bent verzekerd van een deskundig taxateur die uw huis, appartement of bedrijfspand op de juiste waarde weet te taxeren.

Validatie
Veel geldverstrekkers eisen dat het woningrapport gevalideerd wordt. Hiervoor zijn verschillende validatieinstuten geaccepteerd. Als kantoor hebben wij aanstellingen bij het NWWI, TaxateursUnie en Ivalidatie.

Vrij in de keuze van uw taxateur!
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bent u vrij in uw keuze van een taxateur. Bremmer Makelaars hanteert zeer scherpe tarieven voor uw taxatie.

Tarieven
Voor een gezinswoning tot ca. 125 m² woonoppervlakte rekenen wij een tarief van € 495,-- incl. BTW en validatie kosten. Voor grotere woningen en/ of taxaties met een verbouwing en/of andere bijzondere uitgangspunten maken wij graag met u een passende afspraak over het taxatie tarief.  

Woning van de maand