Professioneel en onafhankelijk

Waarom Bremmer Makelaars

Als een kantoor zijn we 100% onafhankelijk en zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaar. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de exclusieve begeleiding en contact met SCVM-gecertificeerde makelaars, die zowel telefonisch als persoonlijk voor u klaarstaan. Als SCVM-gecertificeerd VBO Makelaar voldoen we aan de strengst mogelijke eisen, waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door verplichte permanente scholing en hercertificatie om de vijf jaar.

Meer over ons Maak kennis met onze specialisten

Professioneel en onafhankelijk

Ruime aandacht voor presentatie

Uw woning in de kijker

Wij maken uw woning online zichtbaar via onder andere onze eigen website, social media kanalen en verschillende woonportals. Daarnaast hebben wij ook etalages op goed zichtbare locaties in Zwijndrecht en Heerjansdam. Wij adverteren in lokale, regionale en eventueel ook landelijke media. Ook wordt uw woning direct bij woningzoekenden aanboden door middel van een actueel woningzoekendenbestand.

Gratis waardebepaling Contact opnemen

 • Online presentatie

  Niet alleen onze eigen website en Funda, maar daarnaast in tegenstelling tot diverse andere makelaars ook op woonportals van VBO, Huislijn en Jaap.

 • Etalage

  Op A-locaties in Zwijndrecht en Heerjansdam.

 • Actief op social media

  Via X, YouTube, Facebook en LinkedIn.

 • Advertenties

  Wij adverteren in lokale, regionale en eventuele landelijk media.

 • Direct bij woningzoekenden

  In een actueel en daardoor effectief woningzoekendenbestand.

Wat mag u van ons verwachten?

Bezichtigingen en onderhandelingen

In onze contracten hanteren we geen kleine lettertjes, maar zorgen voor duidelijke afspraken. Tijdens de bezichtiging van uw woning nemen we ruimschoots de tijd om kandidaat-kopers te informeren over alle bijzonderheden. Bovendien voorzien we de geïnteresseerden van een uitgebreide brochure, inclusief een plattegrond (hoewel dit vanzelfsprekend lijkt, hebben we gemerkt dat plattegronden soms ontbreken). Na de bezichtiging nemen we direct contact met u op om u op de hoogte te brengen van het verloop van de bezichtiging. Bovendien voeren wij namens u de onderhandelingen.

Neem contact op Meer over ons

Wat mag u van ons verwachten?

Als het bod geaccepteerd is

De koop afronden

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het opstellen van de koopovereenkomst voor uw woning en zorgen ervoor dat deze grondig met u wordt doorgenomen voordat de ondertekening plaatsvindt. Samen met u en de kopers coördineren we de eindinspectie, gevolgd door de notariële overdracht. Als makelaarskantoor beschikken we over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en zijn we aangesloten bij het onafhankelijke Tuchtcollege Makelaardij Nederland als erkende VBO Makelaar.

Maak kennis met onze specialisten

Als het bod geaccepteerd is