Professioneel en op de hoogte

Aankoopmakelaar

Wij zijn als aankoopmakelaar op de hoogte van de actuele regelgeving en kunnen u dus uitstekend adviseren. Daarnaast is de koopsom natuurlijk één van de belangrijkste aspecten bij het kopen van een huis. U kunt er bij ons op van aan dat het ons niet te doen is om snel een akkoord te bereiken maar vooral een goed akkoord!

Meer over ons Ontmoet het team

Professioneel en op de hoogte

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze rol als aankoopmakelaar

Wij maken uw woning online zichtbaar via onder andere onze eigen website, social media kanalen en verschillende woonportals. Daarnaast hebben wij ook etalages op goed zichtbare locaties in Zwijndrecht en Heerjansdam. Wij adverteren in lokale, regionale en eventueel ook landelijke media. Ook wordt uw woning direct bij woningzoekenden aanboden door middel van een actueel woningzoekendenbestand.

Vrijblijvend contact Gratis zoekopdracht

 • Bezichtiging

  Wij gaan met u mee om de woning te bezichtigen. Hierbij wordt vooral op het onderhoud van de woning gelet en de afwerking. Indien nodig adviseren wij een bouwtechnische keuring.

 • Onderzoek

  Als aankoopmakelaar doen wij extra onderzoek naar de woning. U moet hierbij denken aan checken van het, bestemmingsplannen, milieuaspecten, het verplichte energielabel en eventuele erfdienstbaarheden.

 • Onderhandeling

  We bespreken met u de biedingsstrategie en zullen names u de onderhandeling voeren. Zo voorkomt u dat u handelt uit emotie en betaalt u een realistische prijs.

 • Koopakte

  We nemen de koopakte door en zijn er desgewenst bij bij het ondertekenen.

 • Financiering

  Voor uw financiering zullen wij u een betrouwbare financieel adviseur adviseren.

 • Inspectie

  Op de dag van de sleuteloverdracht zullen wij samen met u de inspectie van de aangekochte woning uitvoeren.