Bedrijfsmakelaars

Bremmer Makelaars richt zich op de bemiddeling bij verkoop, koop, huur en verhuur van bedrijfsmatige registergoederen. Bremmer Makelaars staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening, up-to-date kennis van de markt, vertrouwen en flexibiliteit.

Naast de verkoop, koop, huur en verhuur van bedrijfsmatige registergoederen richt Bremmer Makelaars zich ook op taxaties van bedrijfsmatige registergoederen.

Bijzondere deskundigheid en veel ervaring is bij bemiddeling in bedrijfsvastgoed vereist. Er zijn veel aspecten die een rol spelen, zoals effectiviteit en efficiency, als het gaat om de locatiekeuze voor uw bedrijf. En verder de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, de uitstraling van uw bedrijfspand, bestemmingsplannen, de bereikbaarheid van het pand (zowel nu als in de toekomst), de parkeermogelijkheden, en de vraag wat verstandiger is: huren of kopen. Bremmer Makelaars adviseert en begeleidt u hierbij graag. 

Bremmer Makelaars is aangesloten bij de branche-organisatie VBO-Makelaar

In de sectie Bedrijfsmatig van de VBO hebben de makelaars in bedrijfsvastgoed zich verenigd: bedrijfsmakelaars die aan strenge eisen dienen te voldoen, met name op het gebied van vakkennis. Bij de VBO dienen de makelaars in bedrijfsmatig vastgoed ieder jaar zich te laten scholen. Dit systeem van permanente educatie zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een vastgoedspecialist met up-to-date kennis van zaken. De makelaars binnen de VBO wisselen regelmatig kennis en ervaring uit, en maken gebruik van elkaars netwerk.         

Die kennis en informatie delen wij graag met u.

Woning van de maand