Te huur: Medisch Plein 'De Kwikstaart'

Witte de Withstraat 57, 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht
€ 950,- /mnd
Onderdeel van nieuwbouwproject Medisch Plein 'De Kwikstaart'

Beschrijving

Algemene informatie Medisch Plein de Kwikstaart

Met Medisch Plein de Kwikstaart hoopt de familie Abbema van Bruderer Property iedereen in Hendrik-Ido-Ambacht een beter gevoel te kunnen geven bij een bezoek aan een medische instantie, dit door middel van een prettige en intensieve samenwerking met de bestaande gezondheidscentra. Hierdoor verwacht Medisch Plein de Kwikstaart een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod van medische zorg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Medisch plein de Kwikstaart is ontworpen door de architecten Rik de Ruiter en Luuk Stoltenborg. Hun opdracht was het ontwerpen van een medisch cluster dat aan de voorwaarden van anno nu zou moeten voldoen. Buiten dat Bruderer Property een warm, gezellig functioneel medisch plein voor ogen had, moest het ook aan alle normen voldoen. Met andere woorden: een bezoek aan arts etc. moet in een toegankelijker omgeving plaatsvinden, kortom: de medische beleving moet goed voelen.

Medisch Plein de Kwikstaart bestaat uit 9 units met één gezamenlijke wachtruimte. De units zijn 60m2 conform maatgeving zoals wordt aangegeven door de verschillende medische instanties. Van de 9 units zullen er 8 worden aangeboden voor verhuur of verkoop. De 9de unit zal een ruimte zijn die door de familie Abbema van Bruderer Property wordt aangeboden aan de gemeenschap van Hendrik-Ido-Ambacht. Deze lezing-zaal kan kosteloos worden gebruikt door iedereen die in Hendrik-Ido-Ambacht woont, voor medische lezingen en/of exposities van Ambachtse kunstenaars.

DUURZAAM ONTWERP:
Het zorgcentrum heeft een betere energie-prestatie dan wettelijk vereist. Het energielabel is A++. Het complex maakt gebruik van warmte en koude uit de bodem. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van warmteterugwinning uit ventilatielucht. De glasgevels zijn voorzien van driedubbel glas. Op het dak van het complex is een installatie zonnecellen aanwezig.

SERVICEKOSTEN:
Servicekosten € 250,- p/mnd ex BTW
(Betreft elektriciteit, water, schoonmaak, algemeen onderhoud en tuinonderhoud voor publieke ruimten)

*** UPDATE ***
• De bouw van ons medisch plein De Kwikstaart verloopt voorspoedig, er wordt hard gewerkt.

• Het dak met de daklichten is geplaatst en inmiddels zijn de contouren van het gebouw goed zichtbaar, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

*** UPDATE SEPTEMBER 2016***

19 september 2016: Parkeerterrein bijna gereed
Het parkeerterrein is bijna gereed, er is voldoende ruimte om op het terrein van de Kwikstaart te kunnen parkeren. Aan de elektrische auto-rijders is uiteraard ook gedacht: een universele oplaadpaal zal eveneens geïnstalleerd worden.

27 september 2016: Verlichting
De laatste testen zijn uitgevoerd met betrekking tot de buitenverlichting van het gebouw, waarbij gekeken is hoe de Kwikstaart ook ’s avonds prachtig uitgelicht kan worden.

VOORWAARDEN:

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien huurder BTW vrijgestelde prestaties verricht en er niet kan worden geopteerd voor een met BTW belaste levering, dan dient verhuurder bij verhuur een BTW compensatietoeslag in rekening te brengen, ter voorkoming dat hij schade lijdt omdat er niet kan worden geopteerd voor een met BTW belaste levering.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot voor verwarming en servicekosten; eveneens te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief B.T.W.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2003.

Datum van oplevering
1 maart 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05593
Prijs € 950,- per maand
Borg € 2.850,-
Servicekosten € 250,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 27 oktober 2016
Laatste wijziging Vrijdag 4 november 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2016
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 60 m²
Inhoud 240 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Neem contact met mij op

Plattegronden

ZonZone

Recent bekeken