Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Deze beslissing ligt op dit moment nog bij u als woningzoekende en bij ons als kantoor. Wij zullen er alles aan doen om de richtlijnen van het RIVM te volgen en passen onze dienstverlening hier indien nodig op aan. Op dit moment werken we uitsluitend op afspraak en de afspraken gaan vooralsnog gewoon door. Zij het met enkele verzoeken en/of aanpassingen welke wij hieronder hebben weergegeven.

BEZICHTIGINGEN:
  • Verkopend makelaar zal u ontvangen zonder het schudden van de hand;
  • In het kader van afstand houden zullen wij niet mee naar binnen gaan bij de bezichtigingen. Wij openen de deur voor u en wachten buiten tot u de woning heeft bekeken. Na de bezichtiging is er gelegenheid om vragen te stellen en de bezichtiging te evalueren. Uiteraard op gepaste afstand;
  • We laten maximaal 2 bezoekers toe per woning.
  • Wij plannen bezichtigingen zoveel mogelijk aansluitend aan elkaar. Mocht het zo zijn dat er nog kijkers in de woning zijn dan dienen de volgende kijkers even te wachten.
  • Heeft u reeds klachten die in relatie staan met het corona virus dan is het verzoek om geen afspraak te maken of deze te annuleren.

TAXATIE:
Wanneer er een opname voor een taxatie staat gepland dan zal deze zonder tegenbericht doorgaan, het aanvragen van nieuwe taxaties blijft ook nog steeds mogelijk en kunnen op korte termijn met u worden ingepland en binnen 72 uur worden uitgewerkt. Ook hiervoor geld wanneer u of een bewoner thuis klachten ervaart in relatie tot het corona virus dit aan te geven en de afspraak te verplaatsen.
  • De opname/inspectie zal zo kort mogelijk worden gehouden, uiteraard moet de woning accuraat worden opgenomen maar de sociale interactie zal worden beperkt. Taxateur zal geen plaatsnemen aan tafel voor een kopje koffie.
  • Ook verzoeken wij u om alle deuren voor zover mogelijk te openen
  • Heeft u plattegronden van de woning dan nemen wij deze graag mee. Dit scheelt een hoop tijd met betrekking tot het inmeten van de woning. Uiteraard worden deze per post geretourneerd.
Verder het verzoek om de aanwezigheid van personen te beperken

NIEUW IN VERKOOP:
Wij geven nog steeds advies omtrent het verkoopproces van uw woning. Wel verzoeken wij u de regels met betrekking die van toepassing zijn bij de taxatie en bezichtigingen in acht te nemen. Deze gelden uiteraard ook voor als onze fotografe komt voor de mediaopname van uw woning

BEREIKBAARHEID:
Ons kantoor is ‘gewoon’ open en wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. Bezoek aan ons kantoor is uitsluitend op afspraak.

Wij rekenen op uw medewerking en begrip.

Woning van de maand