Te huur: Scheepmakershaven 22, 3261 Oud-Beijerland

€ 785,- /mnd

Omschrijving

Geheel open ruimte naar eigen behoefte in te delen met gunstige ligging, een groot parkeerterrein tegenover de kantoorruimte, prachtig uitzicht en veel licht. Dit zijn enkele van de kenmerken van deze bijzondere kantoorruimten, gelegen op een UNIEKE LOCATIE in Oud-Beijerland aan de rand van het centrum met z’n leuke haven, winkels en gezellige terrassen. Het plein is recent volledig gerenoveerd en is zeer representatief te nomen. Bovendien voorzien van veel extra’s.

Representatieve kantoorruimte in hartje Oud-Beijerland
Wanneer u in het centrum wilt werken met in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid, openbaar vervoer, winkels en horeca, dan zit uw bedrijf hier op het juiste adres!

Indeling

Entree begane grond: Gesloten centrale entree met deurtelefoon, lift en trappenhuis.
2e Verdieping: kantoorruimte 11,07x4,32 m en veel ramen waardoor de lichtinval optimaal is. De ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk en de vloer is voorzien van laminaat. Een kabelgoot is aangebracht en is naar eigen behoefte in te delen. De pantry is voorzien van keukenblok en close-in boiler. Het sanitair bevindt zich in het trappenhuis. Oppervlakten: ca. 50 m2

Bijzonderheden

Aluminium ramen (kiep/kantel) en kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming door aparte gas cv-ketel. Alarminstallatie met doormelding naar alarmcentrale. Lift, trappenhuis en apart noodtrappenhuis, deurintercom met deurbediening.

Isolatie : Dubbel glas H++
Verwarming : C.V. d.m.v. eigen combiketel
Warmwater : Close-in boiler
Pantry : Keukenblok en bovenkasten

Ligging
Gelegen in het centrum van het dorp met alle voorzieningen in de directe omgeving.

Parkeervoorzieningen/terrein
Het geheel is gelegen binnen de betaald parkeerzone van het dorp. Parkeren kan door middel van vergunningen of real time betaald parkeren. Tegenover de kantoorruimte is een grote parkeerplaats aanwezig met voldoende parkeerruimte.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer van de gezinsconsumptie, reeks voor werknemersgezinnen, zoals wordt gepubliceerd door het C.B.S. (2006 = 100).

Huurtermijn:
In nader overleg, doch met de voorkeur voor vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Er wordt door de huurder en verhuurder geopteerd voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-Wetgevingsvoorstellen huurder niet meer aan het criterium van meer dan 90% BTW-belaste prestaties voldoet en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,00 per maand

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05516
Vraagprijs € 785,- per maand
Borg € 2.355,-
Servicekosten € 50,-
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Dinsdag 26 mei 2015
Laatste wijziging Dinsdag 26 mei 2015
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 50 m²
Neem contact met mij op

ZonZone

Recent bekeken