Te huur: De Veldoven 6b, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

€ 1.600,- /mnd

Omschrijving

TE HUUR: Kantoorunit op de verdieping. De kantoorunit is gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein ‘’De Sandeling’’ in Hendrik Ido Ambacht.

Indeling

Begane grond:
Centrale entree welke eveneens wordt gebruikt door de twee huurders op de begane grond. Trappenhuis naar de afsluitbare kantoorverdieping

Eerste verdieping

Moderne lichte kantoorruimte welke van alle gemakken is voorzien. Er zijn twee spreekkamers, een grote kantoortuin, pantryblok en twee toiletten.

Bijzonderheden

HUURBETALING: 
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 11 juli aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom is van toepassing.

OMZETBELASTING:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellenpercentage. 

OPLEVERING
In overleg

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05799
Vraagprijs € 1.600,- per maand
Borg € 4.477,-
Servicekosten € 250,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Maandag 14 januari 2019
Laatste wijziging Vrijdag 14 juni 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 175 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Recent bekeken