48 foto's beschikbaar

Te huur: Nieuwland Parc 301, 2952 DD Alblasserdam

Type object Kantoor
€ 5.000,- /mnd
Nieuw in verhuur

Algemeen

Op het bedrijventerrein ‘Nieuwland’ te Alblasserdam wordt op een mooie goed bereikbare locatie deze indrukwekkende luxe afgewerkte kantoorruimte aangeboden. Het betreft de eerste en tweede verdieping van dit fraaie object wat te huur is.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2011
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Donderdag 30 augustus 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05777
Vraagprijs € 5.000,- per maand
Borg € 11.979,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 30 augustus 2018
Laatste wijziging Vrijdag 31 augustus 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2011
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 402 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 20

Omschrijving

Op het bedrijventerrein ‘Nieuwland’ te Alblasserdam wordt op een mooie goed bereikbare locatie deze indrukwekkende luxe afgewerkte kantoorruimte aangeboden. Het betreft de eerste en tweede verdieping van dit fraaie object wat te huur is.

Indeling

Entree:
Stijlvolle entree op de begane grond met vestibule v.v. een uitgebreide groepenkast. Het trappenhuis geeft toegang tot de aangeboden huurruimte op de eerste en tweede verdieping

Eerste verdieping

Overloop met toiletruimte (heren en damestoilet zijn gescheiden) en toegang tot de kantoorruimte; De riante kantoorruimte is ingericht als een kantoortuin en voorzien van een pantryblok en twee afsluitbare kantoorruimte van respectievelijk 22,8 m2 en 25,6 m2. De kantoorruimte heeft daarnaast nog een bergruimte die dienst kan doen als kopieerruimte.

Tweede verdieping

Overloop met toegang tot de vertrekken. Er is een bergruimte met de opstelling van de verwarmingsketel; De kantoorruimte biedt toegang tot het dakterras en centraal staat de moderne keuken welke is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. De tweede verdieping kan ook uitstekend gebruikt worden als kantine.

Balkon

Er is een dakterras op de tweede verdieping van circa 70 m2

Bijzonderheden

Locatie:
Gelegen op het nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein ‘Nieuwland’ op een uitmuntende locatie met geweldig uitzicht. Dit bedrijventerrein ligt op de grens van Alblasserdam en Papendrecht en heeft een perfecte ontsluiting van en naar de rijksweg A15 (Rotterdam – Gorinchem). Het bedrijventerrein is in ontwikkeling sinds 2008 in ontwikkeling. Qua bedrijvigheid geeft het bedrijventerrein een diversiteit aan mogelijkheden en bestaande huisvesting.
De locatie geeft een uitermate mooie gelegenheid voor ondernemers met een watergebonden bedrijfsactiviteit gezien de ligging en uitzicht aan de rivier ‘De Noord’.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Herstelplan Alblasserdam’ vastgesteld op 23 augustus 2017 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein’ heeft. De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: specifieke vorm van bedrijf 1 tot en met 10, bedrijfswoning, detailhandel perifeer, kantoor, opslag, risicovolle inrichting, sportcentrum, waterzuiveringsinstallatie, productie gebonden detailhandel, laad- en losvoorzieningen, bedrijfsgebonden parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen en water, erven en tuinen, paden en wegen.

Aanvaarding:
In overleg,kan snel.

Onder voorbehoud gunning door eigenaar.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Recent bekeken