Terug naar de resultaten
Moermond 92 in Zwijndrecht 3334 CN

Moermond 92

3334 CN Zwijndrecht
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

In de groene wijk Nederhoven bieden wij aan deze ruime gezinswoning met Z-vormige woonkamer, vier slaapkamers, een tuin op het zuiden.

ENTREE:
Hal met meterkast, een half betegelde toiletruimte met fonteintje en toegang tot de woonkamer

WOONKAMER:
De Z-vormige woonkamer is v.v. een laminaatvloer met trap naar de verdieping. De Z-vormige woonkamer is v.v....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 117 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

In de groene wijk Nederhoven bieden wij aan deze ruime gezinswoning met Z-vormige woonkamer, vier slaapkamers, een tuin op het zuiden.

ENTREE:
Hal met meterkast, een half betegelde toiletruimte met fonteintje en toegang tot de woonkamer

WOONKAMER:
De Z-vormige woonkamer is v.v. een laminaatvloer met trap naar de verdieping. De Z-vormige woonkamer is v.v. dubbel glas.

KEUKEN:
Eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

OVERLOOP
Met toegang tot de vertrekken en vaste trap naar de tweede verdieping

BADKAMER:
Ruime badkamer aan de voorzijde gesitueerd v.v. douche, wastafel en 2e toilet.

SLAAPKAMERS:
Er zijn 3 ruime volwaardige slaapkamers. 1 slaapkamer aan de voorzijde en 2 achterzijde van de woning.

VOORZOLDER:
Op de voorzolder is de opstelling van de combiketel (AGPO Ferroli (ca. 2007)) en de aansluiting voor de wasmachine.

SLAAPKAMER 4:
Vierde slaapkamer v.v. een laminaatvloer en een dakvenster. De bouwkasten blijven achter. Er is een grote bergruimte achter de wand.

Bijzonderheden:

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via het kantoor van Bremmer Makelaars

Voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders op de website of naar de brochure

De woning is voorzien van een zo genaamde 'Kwaaitaalvloer'.

Er is een projectnotaris van toepassing

In de koopovereenkomst zullen de onderstaande bepalingen worden opgenomen

ZELFBEWONINGSPLICHT / VERHUURVERBOD
lid 1: Koper is gedurende één jaar na datum van eigendomsoverdracht verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning of huur door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.
lid 2: Van hetgeen omschreven in lid 1 kan worden afgeweken in het geval schriftelijke toestemming van verkoper is verkregen.
lid 3: Bij overtreding van hetgeen omschreven in lid 1 is de koper aan de verkoper een onmiddellijk opeisbare, niet voor matiging vatbare boete van 20% van de in deze koopovereenkomst vermelde koopprijs verschuldigd, zonder dat enige ingebrekestelling vereist zal zijn.

ASBESTCLAUSULE:
In onroerende zaken die voor 1994 gebouwd of verbouwd zijn kunnen asbest houdende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende.

ALGEMENE OUDERDOMSCLAUSULE:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen

NIET ZELFBEWONINGSCLAUSULE:
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 200.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwperiode 1971-1980 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 117 m² Perceeloppervlakte 176 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 401 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel AGPO Ecompact (Gasketel uit 2007, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 66 m² (0.11 m bij 0.06 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Zwijndrecht Sectie G Perceelnummer 1338 Oppervlakte 176 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.