Terug naar de resultaten
Eemstein 320 in Zwijndrecht 3332 NL

Eemstein 320

3332 NL Zwijndrecht
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Genoemde prijs is 'Bieden vanaf Prijs'

Keurig verzorgd 2 kamer appartement op de 13e verdieping met een panoramisch uitzicht! Inclusief overdekte privé parkeerplaats en een privé berging.

Het appartement heeft prachtige uitzichten over Zwijndrecht, Dordrecht en bij helder weer zelfs Rotterdam en Brabant! De woningen zijn in 2008 gerealiseerd op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2008 Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Genoemde prijs is 'Bieden vanaf Prijs'

Keurig verzorgd 2 kamer appartement op de 13e verdieping met een panoramisch uitzicht! Inclusief overdekte privé parkeerplaats en een privé berging.

Het appartement heeft prachtige uitzichten over Zwijndrecht, Dordrecht en bij helder weer zelfs Rotterdam en Brabant! De woningen zijn in 2008 gerealiseerd op de bestaande bouw. Het project kwam in aanmerking voor de titel best gerenoveerde project 2008.

De centrale locatie zorgt ervoor dat alles in de directe omgeving bereikbaar is zoals winkelcentrum Walburg, het openbaar vervoer (bus), het ziekenhuis en de uitvalswegen richting Dordrecht en Rotterdam. Eigen berging en parkeerplaats in de stallingsgarage.

BEGANE GROND:

Afgesloten centrale hal met brievenbussen en bellentableau, lift en toegang tot de bergingen.

13E VERDIEPING:

ENTREE/HAL:
Ruime hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de vertrekken.

WOONKAMER:
De verrassend ruime en lichte woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 45 m en biedt toegang tot het balkon. Hier heeft u ook een prachtig uitzicht over Zwijndrecht en Dordrecht..

OPEN KEUKEN:
De open keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling in lichte moderne kleurstelling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur:
- koelkast
- combi magnetron
- 4-pits gaskookplaat
- afzuigkap
- vaatwasser

CV-RUIMTE:
Met de opstelling van de combiketel, de mechanische ventilatiebox en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

SLAAPKAMER:
De ruime slaapkamer is voorzien een laminaatvloerafwerking.

BADKAMER:
Moderne badkamer met inloopdouche, een wastafel en hangend toilet.

BIJZONDERHEDEN:

- een breed scala aan faciliteiten (tegen betaling) aanwezig zoals zwembad, sauna, fitness en fysiotherapie;
- eigen parkeerplaats in de garage aan de voorzijde van het complex;
- Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Bremmer Makelaars
- projectnotaris van toepassing

VOORWAARDEN welke worden opgenomen in de koopovereenkomst

Zelfbewoningsplicht / verhuurverbod / antispeculatiebeding.

1.a.
Koper is gedurende één jaar na de Overdrachtsdatum verplicht het Verkochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen en het Verkochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning of huur door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de Koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.

1.b.
Het is Koper gedurende één jaar na de Overdrachtsdatum evenmin toegestaan het Verkochte te vervreemden.

2.a.
Van hetgeen omschreven in lid 1 sub a kan worden afgeweken in het geval schriftelijke toestemming van Verkoper is verkregen.

2.b.
Het in lid 1 onder b vermelde beding is niet van toepassing in geval van:
- een executieverkoop door de hypotheekverstrekker;
- verandering van werkkring van Koper of diens partner op grond waarvan redelijkerwijs verhuisd dient te worden;
- overlijden van Koper of diens partner;
- ontbinding van het huwelijk van Koper door echtscheiding;
- ontbinding van de samenlevingsovereenkomst van Koper en diens partner;
- verhuizing waartoe wordt genoodzaakt door de gezondheid van Koper of één van zijn gezinsleden

2.c.
Indien Koper ter zake van hetgeen in lid 1 is omschreven, bij aangetekende brief door Verkoper in gebreke is gesteld en na die ingebrekestelling gedurende acht dagen nalatig blijft één of meer van zijn verplichtingen jegens Verkoper na te komen, is Koper in verzuim en zal hij aan Verkoper een terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van twintig procent (20%) van de in deze Koopovereenkomst vermelde koopprijs (inclusief omzetbelasting). Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

NIET ZELFBEWONINGSCLAUSULE:
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2008 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 83 m² Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 13e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en hr-glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel AGPO Ferroli (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en parkeergarage Parkeer capaciteit 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 103,48 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Zwijndrecht Sectie A Perceelnummer 67989 Index 178 Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.