Hypotheken & verzekeringen

Hypotheek is maatwerk 

Onze erkende hypotheekadviseur geeft een deskundig, onafhankelijk hypotheekadvies en zoekt samen met u naar de beste hypotheekoplossing voor u. Een hypotheek is tenslotte maatwerk waarbij uw belang voorop staat. 

Hypotheek rente en voorwaarden
 
Het is belangrijk dat u niet alleen naar de gunstige rentes kijkt, maar ook naar de overige voorwaarden. Onze erkende hypotheekadviseur zoekt naar de beste rente en voorwaarden voor u. Hierdoor kunt u kiezen uit de beste hypotheekdeals op de korte en lange termijn. 
Op deze manier heeft u altijd de meest gunstige hypotheek tegen de beste condities en kunt u er zelf altijd voor de volle 100% achter staan. 

Bremmer Hypotheken & Verzekeringen werkt ondermeer samen met de volgende gerenommeerde instellingen: 

Abn Amro  ♦  Aegon  ♦  Ardanta  ♦  Argenta  ♦  Avéro Achmea  ♦  Axa 
Bank of Scotland  ♦  BLG  ♦  Cardif  ♦  Conservatrix  ♦  DELA  ♦  Delta Lloyd 
Direktbank  ♦  Gema  ♦  GMAC  ♦  Generali  ♦  Florius  ♦  Fortis ASR 
Hypotrust  ♦  ING  ♦  Nationale Nederlanden  ♦  Noordnederlands Effektenkantoor 
Monuta  ♦  Reaal  ♦  SNS-bank  ♦  T@F  ♦  Westland Utrecht

Verzekeringen 

Bremmer Hypotheken en Verzekeringen biedt alle benodigde verzekeringen voor de eigen woning aan. 

Eigen woning en verzekeringen 
U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de opstal- en inboedelverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Door gunstige condities te bedingen bij gerenommeerde instellingen kunnen wij u altijd een scherpe offerte aanbieden tegen de best mogelijke condities. 

Andere verzekeringen 
Naast de gebruikelijke verzekeringen welke nodig zijn bij aankoop van een woning kunnen wij u ook iedere andere verzekering aanbieden. Dus of het nu bijvoorbeeld gaat om uw woning, uw gezin, uw bedrijf of uw personeel, u bent bij ons aan het juiste adres. Hebt u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een verzekering via de makelaars van Bremmer Makelaars? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.